Home » Over Tromp

Over Tromp

Tromp Medical is al meer dan 25 jaar actief in verkoop en levering van geavanceerde apparatuur voor medische beeldvorming.

Met de systemen van onze leverancier Hologic zijn wij in Nederland marktleidend op het gebied van digitale mammografie, tomosynthese, vacuüm biopsie en bot-densitometrie. Daarnaast vertegenwoordigen wij sinds een aantal jaar succesvol de verrijdbare digitale röntgenunits en digitale buckykamers van Carestream Health.

Onze organisatie wordt gekenmerkt als een vlakke organisatie met korte communicatielijnen, waardoor wij flexibel, snel en adequaat kunnen handelen. Door veelvuldig te investeren in training en opleiding van onze werknemers wil Tromp Medical zich ook in de toekomst blijven onderscheiden op het gebied van service en klantgerichtheid.

In 2015 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar Scandinavië, België en Luxemburg. Via onze zusterorganisaties in Noorwegen, Zweden, Denemarken en België richten wij ons nu ook in deze landen proactief op de markt voor geavanceerde medisch beeldvormende systemen.

Afdrukken