Service & Onderhoud

Home » Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Tromp Medical is in 1991 gestart als onafhankelijk servicebedrijf voor röntgenapparatuur. Naast de verkoop van innovatieve apparatuur voor medische beeldvorming rekenen wij het verlenen van service ook tot de core-business van ons bedrijf. Bestaande klanten hebben ons laten weten dat - naast de kwaliteit van onze apparatuur - onze hoge servicestandaard en flexibiliteit soms doorslaggevend zijn geweest in het maken van een keuze tussen diverse leveranciers.

De technici van Tromp Medical BV zijn breed opgeleid en daarom inzetbaar op diverse systemen. Wij beschikken over een omvangrijke onderdelenvoorraad met diverse depots en onze technici wonen verspreid over heel Nederland waardoor zij snel ter plaatse kunnen zijn op het moment van een storing. Onze applicatiespecialisten zijn Nederlandstalig en hebben allen praktijkervaring in ziekenhuizen. De telefonische helpdesk wordt aangestuurd door een voormalig screeningslaborante. Het team registreert binnenkomende calls, onverhoopte storingen en plannen de technici in voor onderhoudsbeurten. Uiteraard hanteren wij een snelle responsetijd. Wij zorgen ervoor dat het patiëntenbelang van uw organisatie altijd voorop staat.

Inplannen onderhoud

U kunt het onderhoud aan uw apparatuur inplannen door contact op te nemen met onze afdeling Service Support via e-mail ServiceSupport@trompmedical.com of telefoon 0251-662077.

Onderhoudsvormen

Vanzelfsprekend kunnen wij zorgdragen voor service en onderhoud aan de door ons geleverde apparatuur. Wij hebben meerdere vormen van onderhoudscontracten. Graag lichten wij de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek om tot de onderhoudsvorm te komen die aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Voor vragen over onderhoudscontacten kunt u contact opnemen met onze afdeling Service Support: via e-mail ServiceSupport@trompmedical.com of telefoon 0251-662077.

 

Afdrukken