Palvelut

Puhumme paikallista kieltä ja tiedämme paikalliset tavat

Henkilöstöllämme on joko tekninen tai terveydenhuollon ammatillinen pätevyys. Kaikille meille on yhteistä osaaminen ja pitkä kokemus terveydenhuollon tarpeista, kuvantamisen ratkaisuista ja kyky arvioida asiakkaansa kanssa parasta mahdollista ratkaisua laitteiden hankintaan, asentamiseen, ylläpitoon tai koulutukseen liittyen.

Kuvantamislaitteiden huolto ja korjaus on aina ollut osa ydinliiketoimintaamme. Kokenut huoltotiimimme huolehtii laitteiden asennuksista ja ylläpidosta koko niiden elinkaaren ajan. Tiivis yhteistyö päämiestemme kanssa takaa laitteiden asianmukaisen ylläpidon nopeasti kaikissa tilanteissa. Huoltoinsinöörimme ovat laajasti koulutettuja ja he hallitsevat useita eri modalitetteeja. Pystymme toimittamaan varaosia nopealla aikataululla.

Käyttökoulutusta saat aina omalla kielelläsi ja kaikilla sovellusasiantuntijoillamme on käytännön kokemusta myös kliinisestä työstä.

Teemme tarvittavan ja vähän enemmän

Me Tromp Medicalilla hoidamme hommat ja lisäksi olemme valmiit ottamaan sen yhden tarvittavan lisäaskeleen, joka erottaa meidät muista. Palvelukonseptimme kattaa kuvantamislaitteen hankinnan ja koko sen elinkaaren. Riittävä tuotetieto hankintavaiheessa varmistaa sen, että asiakas osaa valita omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan laitteen. Räätälöimme tarjouksemme aina asiakkaamme tarpeiden mukaan. Käyttöönoton jälkeen huolehdimme kaikesta, mitä laitteen ylläpito vaatii: huollamme ja korjaamme laitteet sekä teemme ohjelmistopäivitykset. Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta hankitun laitteen koko elinkaaren ajan, jotta kuvantamistoiminta on mahdollisimman tehokasta ja turvallista.