Jobbe med

Jobbe med

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger

Nysgjerrig, ambisiøs og kundeorientert? Da passer du kanskje inn i Tromp Medical’s team.

Tromp Medical vokser, så vi ser derfor etter nye talenter, som har lyst til å utvikle seg – er det deg vi leter etter?

Har du en spesialisert teknisk eller kommersiell bakgrunn?
Helst innenfor B-til-B, og ideelt sett med erfaring innen profesjonell medisinske applikasjoner? Når du kombinerer en slik CV med stor nysgjerrighet, ambisjon og en ekte kundeorientert mentalitet, da passer du kanskje inn med Tromp Medical’s team.

Utmerket service, fra Utsjoki til Dudelange

Vi tilbyr våre kunder (medisinsk profesjonelle, sykehus, medisinske institutter og klinikker) utmerket service innen medisinsk bildediagnostikk. Som en uavhengig distributør, velger vi hvilket utstyr fra ledende produsenter som passer best i vår portefølje – naturlig skreddersydd til ønskene og behov fra våre kunder. Vi er ikke selgere men sparringspartnere som vet alt om utstyret vi forsyner til våre kunder. Vi deler kunnskap, utfører vedlikehold, opplærer brukere og reparerer når det kreves – fra Utsjoki ved polarsirkelen til Dudelange på grensen mellom Luxemburg / Frankrike.

Å bevise merverdi

Det er en mentalitet på tvers av alle avdelinger (Nederland, Belgia / Luxembourg, Danmark, Norge, Sverige og Finland): å gjøre det beste for våre kunder. Alltid ta det ekstra steget. Alltid yte en merverdi. Bare fordi du tror det er riktige å gjøre, og fordi du vet at som en bedrift din rett til å eksistere bevises gjennom din innsats. Appellerer en slik mentalitet til deg? Og liker du kombinasjonen av service og teknologi, utført av et dedikert team med sterke lokale tilstedeværelse, supplert med et snev av internasjonal dynamikk?

Bli kjent med Tromp Medical

Så la oss bli kjent. Følg en av våre nåværende ledige stillinger i oversikten over. Eller i en form av en åpen søknad. For begge kan du sende en e-mail til office(a)trompmedical.no. Vi ønsker velkommen til din motivasjon og CV, helst med en relevant referanse.

Bedre bilder. Bedre omsorg. Bli med i teamet.