Historie

Service er i vårt DNA

Etter å ha oppnådd lang erfaring med service på bildediagnostisk utstyr, grunnla Wim Tromp i 1991 Tromp Medical i Nederland, som i dag har avdelinger i Nederland, Belgia / Luxemburg og Sverige. Mebi AS ble opprettet i 1986 i Norge, og sammen med Toshscan i Danmark og Toshfin i Finland, dannes konsernet Vest Europas største uavhengige forhandler og servicetjenester for bildediagnostisk utstyr.
Vedlikehold og reparasjon av røntgenutstyr er fortsatt en del av i kjernen av firmaet. Tromp Medical organisasjon har derfor en omfattende relevant teknisk kunnskap – en kunnskap som gir oss muligheten til å tilby våre kunder en optimal, produsent sertifisert service. Raskt og uansett hvor du er i Nord-Vest Europa.

Innovation og kontinuitet

En stor andel av grundleggerne av alle avdelinger i Tromp Medical arbeider fremdeles i organisationen. I tillegg kommer et stort antal ansatte fra de tidlige år – takket være vår store fokus på varige relasjoner, både mot våre kunder og mot våre ansatte. Det samme er naturligvis også gjeldende mot våre leverandører. Selv om Tromp Medical alltid har vært ambitiøse med hensyn til innovasjon i mer enn et kvart århundre firmaet har eksistert, er mange prinsipper fra de tidlige år opprettholdt. De, som har avtaler med Tromp Medical vet: en avtale er en avtale.

Og med stor sansynlighet er den medarbeider, som du gjorde en avtale med for ti år siden, fremdeles din kontaktperson den dag i dag. På denne måten går levering av det nyeste state-of.the-art bildediagnostisk utstyr hånd i hånd med sikkerhet, tillit og god opprettholdelse av relasjoner. Både innovasjon og kontinuitet er typiske verdier som passes Tromp Medical.

Sosialt ansvarlig, med respekt for mennesker og miljø

Tromp Medical har stort fokus på virksomhetens sosiale ansvar og hvordan mennesker og miljø omgås. Vårt hovedkontor i Castricum reflekterer dette. Mange organiske og miljøvenlige materialer er benyttet i oppføringen av byggningen, som dessuten er optimalt isolert og utstyrt med et omfattende solenergianlegg, hvilket sikrer et grønt avtrykk og gjør oss stort sett selvforsynte. I den daglige driften har vi fokus på energibesparelser, forsvarlig avfallshåndtering med maksimal gjenbruk, samt reduksjon av papirforbruket.

Tromp Medical har en horisontal organisationsstruktur, hvor den enkeltes verdier respekteres. Korte kommunikasjonsveier, en sund dose entreprenørskap, og kundeorientering basert på overbevisning og ambisjonen om kontinuerlig å kunne  utvikle vår kunnskap, er aspekter av den felles mentalitet som binder, fasinerer og styrker Tromp Medical organisasjonen på tvers av Nord-Vest Europa.

Better images. Better care.