Tromp Medical

Den beste partner for fagpersoner innen medisinsk bildediagnostikk

Tromp Medical er den beste partner for fagpersoner innen medisinsk bildediagnostikk.

Som en stor, uavhengig distributør, har vi kontorer i Nederland, Belgia / Luxembourg, Frankrike, Spania, Danmark, Norge, Sverige og Finland. I Norge selger vi, utfører service og vedlikehold av avansert utstyr for CT, MR, digital røntgen, ultralyd, gjennomlysning, intervensjon, digital mammografi, tomosyntese, vakuumbiopsi, bentetthetsmålinger/BMA og C-buer / mini C-buer. Vi leverer også visualiseringsutstyr for avansert postprosessering innen alle modaliteter.

Kunnskap og kvalitet står sentralt

Våre kunder stiller høye krav til kvaliteten på medisinsk bildediagnostikk. Fordi de som gir den beste medisinske behandlingen er nødt til å kunne stole på en pålitelige diagnose. Medisinsk bildebehandling utgjør en betydelig faktor for å oppnå dette.
Misjonen til Tromp Medical er å imøtekomme disse høye kravene fra alle perspektiver, i de områder hvor vi opptrer som forhandler. Det er derfor kunnskap og kvalitet hos Tromp Medical alltid står sentralt.

Mer en 30 år erfaring og ekspertise

Den internasjonale Tromp Medical organisasjon har sine røtter i teknologi innen medisinsk bildebehandling. Se fanen “Historie” for ytterligere informasjon. Fra starten, som spesialister innen vedlikehold og reparasjon, har Tromp Medical utviklet seg til å bli en distributør av komplette systemer og tilbehør – og samtidig som vi har vært en pålitelig sparringspartner for et stort antall profesjonelle, sykehus og medisinske institutter. Samtidig har vår tekniske kunnskap utviklet seg parallelt. Resultatet er at du vil møte våre kunnskapsrike medarbeidere i Tromp Medical, som danner basis for våre tjenester, vedlikehold og reparasjon av hele vår produktportefølje – som sikrer kontinuitet, driftssikkerhet og kvalitet på en bærekraftig måte.

Internasjonal synergi, delt mentalitet

Tromp Medical har et skreddersydd sortiment og lokal aksent innen hvert land. Du kan alltid kontakte oss i ditt eget språk. Sammen, står alle Tromps grener for det samme engasjementet og mentaliteten: Vi vil overskride forventningene til våre kunder ved å bringe ressurser over grensene og dele resultater med hverandre.

Målrettet applikasjonstrening på huset, eller som gjest hos Tromp Medical

Radiologer, radiografer og andre fagfolk som er involvert i medisinsk bildebehandling og bidrar til diagnostikk gjennom medisinsk bildebehandling, inviteres til å benytte seg av Tromp Medical’s omfattende applikasjonstrening. Noen opplæringskurs kan gis on-site hos kunde, andre på en av de lokale avdelingene til Tromp Medical eller på hovedkontoret i Castricum (Nederland). Opplæringen blir gitt av Tromp Medical ansatte eller av eksterne eksperter. Tromp Medical tilbyr også opplæring for medisinsk teknisk personale.