Digitalt radiologi

×
DRX-Plus detektoren

DRX-Plus detektoren

Opplev X-Factor i Carestream sine DRX Systemer

Crestream detektorer er tilgjengelige i forskjellige versjoner, både faste og trådløse, og i følgende størrelser: 25x30cm, 35x43cm og 43x43cm.

DRX-Plus-detektorene kan enkelt benyttes i alle Carestream-bucky-rom og mobile røntgensystemer. Vi kaller dette X-Factor. Detektorer har en såkalt hot swap-funksjonalitet, noe som gjør det mulig å bytte batterier raskt uten å starte om igjen.

DRX-Plus-detektorer kan benyttes på pasienter I seng på opptil 170 kg. I henhold til IP57 klassifisering er de støv og fuktsikker.

×
DRX-Evolution Plus direktedigitalt røntgen system

DRX-Evolution Plus direktedigitalt røntgen system

Et nytt utsende og nye funksjoner

DRX-Evolution Plus er et fullt motorisert digitalt buckysystem som gir full protokollstyrt autoposisjonering med uovertruffene muligheter.

Systemet kan settes opp med opptil 8 DRX – Plus detektorer, trådløse eller faste. Detektorene kan leveres i tre ulike størrelser 25x30cm, 35x43cm og 43x43cm.

Veggstativet kan leveres på en gulvskinne, noe som øker bruksmulighetene ytterligere.

Systemet har et logisk brukergrensesnitt, og en meget god bildekvalitet. Systemet levers med en integrert konsoll som kontrollerer både generatorfunksjoner og bilde-prosessering. I tillegg er det berøringsskjerm på røntgenrøret slik at alle generator parametre kan endres inne på undersøkelsesrommet.

Systemet kan utstyres med ulike alternativer, inkludert LLI bildebehandling, og optimalt tilpasses avdelingens behov og ønsker.

×
DRX-Transportable Lite

DRX-Transportable Lite

En enkel oppgradering til DR

Leter du etter en oppgradering av ditt analoge bucky-rom eller mobile enhet?

Med DRX-Transportable Lite kan du enkelt oppgradere ditt analoge system til å bli digitalt.

Transportable Lite er en lett, trådløst nettbrett som fungerer som et brukervennlige kontrollpanel for detektoren. Fordi detektoren er utstyrt med den såkalte X-ray B eam Detect Mode, krever det ingen sammenkobling med ditt analoge system, og det er veldig enkelt og raskt å implementere arbeidsflyten. Trykk på eksponeringsknappen og bildet vises på tavlen iløpet av få sekunder.

DRX-Transportable Lite og en DRX-detektor pluss gjør et analogt system digitalt her og nå.