×
3Dimensions™ Mammografi System

3Dimensions™ Mammografi System

Det raskeste, mest høyoppløselige tomosyntese systemet noensinne

3Dimensions mammografi system er designet for å tilby 2D og 3D tomosyntese bilder av høyeste kvalitet for radiologene, en mer komfortabel mammografi undersøkelse for pasientene og en optimal arbeidsflyt for radiografene.

3Dimensions mammografi system skiller seg ut ved å tilby den unike kombinasjonen av en eksepsjonelt kort skanntid ved tomosyntese, kun 3.7 sekunder, umiddelbar rekonstruksjon av tomosyntese bildene på modaliteten og den høyeste oppløsningen i markedet, 70 mikron ved 2D, tomosyntese og syntetiske 2D bilder.

Den kliniske gevinsten av Hologic’s tomosyntese teknologi har blitt demonstrert i mer enn 200 vitenskapelige studier. Resultatene er samsvarende; bruk av Hologic tomosyntese teknologi leder til høyere cancer deteksjon og reduserer behovet for etterundersøkelser.

I tillegg til denne topp modellen tilbyr Hologic også Selenia Dimensions, slik at den rette løsningen kan tilbys i enhver prisklasse.

Les mer

×
SmartCurve™ Breast Stabilization System

SmartCurve™ Breast Stabilization System

Vist å gi høyere komfort for 93% av pasientene

Smart Curve systemet benytter kompresjonsplater med en kurvet kompresjons overflate, dette gir en mer komfortabel pasient opplevelse uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten, undersøkelsestiden, dosen eller arbeidsflyten. Klinisk forskning viser at SmartCurve systemet gir en mer komfortabel undersøkelse for 93% av pasientene som rapporterte moderat til sterkt ubehag ved standard kompresjon. SmartCurve systemet er inkludert ved 3Dimensions systemet og er tilgjengelig som en oppgradering ved Selenia Dimensions systemene.

×
Affirm® Bryst Biopsi System

Affirm® Bryst Biopsi System

Forenkle Biopsi Prosedyrene

3Dimensions og Selenia Dimensions kan utrustes med Affirm Bryst Biopsi System. Med denne tilsats enheten kan systemet raskt utføre ordinær 2D stereotaksi og 3D tomosyntese veiledet biopsi. En separate lateral arm er også tilgjengelig, dette gir en ytterligere fleksibilitet for maksimal tilgang til lesjonene.

Gjennom 3D tomosyntese veiledet biopsi får man mulighet til å utføre 3D biopsier enkelt og nøyaktig. Denne biopsi teknikken kan benyttes for alle typer lesjoner, inkludert strukturer som kun er synlig ved tomosyntese. Bruk av tomosyntese veiledet biopsi gir høyere nøyaktighet, lavere stråledose og kortere prosedyretid sammenliknet med stereotaktiske prosedyrer.

×
Affirm® Prone Biopsi System

Affirm® Prone Biopsi System

En ny æra av Prone Biopsi

Affirm Prone er et unikt biopsi bord som kan utføre både ordinær 2D stereotaksi og 3D tomosyntese veiledet biopsi. Tomosyntese veiledede biopser gir høyere nøyaktighet og en raskere arbeidsflyt. Hologic’s høy-kvalitets og klinisk beviste tomosyntese teknologi kombinerer state-of-the-art billedtakning med en høy-kvalitets intervensjons modul.

Bildene ved Affirm® Prone Bryst Biopsi System er basert på den beviste bilde kjeden fra det suksessfulle Selenia Dimensions ™ systemet. En a – Selenium detektor med et field of view på ca. 14 x 11 cm sikrer eksepsjonell bildekvalitet med et tilstrekkelig stort field of view.

En roterbar C-arm, i kombinasjon med muligheten til å posisjonere pasientene i begge retninger, gir 360° tilgang til brystet. I tillegg har systemet en integrert lateral arm som gir en ytterligere fleksibilitet, for å nå også lesjoner som er vanskelige å få tilgang til.

Mer enn 95% av pasientene opplevde prosedyren med Affirm Prone som raskere, mer komfortabel og mindre smertefull enn ventet.

×
I-View™ Kontrast-Forsterkede 2D bilder

I-View™ Kontrast-Forsterkede 2D bilder

En kraftfull plattform for mange avbildnings muligheter

Den valgfrie I-View pakken gjør det mulig å utføre kontrast-forsterkede 2D mammografi bilder ved både 3Dimensions als de Selenia Dimensions mammograaf . og Selenia Dimensions. Na intraveneuze toediening van een jodiumhoudend contrast middel worden d ual Etter en intravenøs injeksjon av et jodbasert kontrastmiddel utføres 2 bilder med ulike energi nivå, fra disse bildene kalkuleres et subtrahert bilde som visualiserer opptaket og distribusjonen av kontrastmidlet i brystet.

Dette systemet har den unike evnen til å produsere et 3D tomosyntese skann, et ordinært 2D mammografibilde og et kontrast-forsterket 2D bilde under en og samme kompresjonOns toestel kent de unieke mogelijkheid om onder één compressie zowel een 3D tomosynthese onderzoek, een regulier 2D mammogram als een contrast-enhanced 2D mammogram te vervaardigen, zodat een optimale combinatie van anatomische en functionele informatie in dezelfde projectie wordt verkregen. . En optimal kombinasjon av anatomisk og funksjonell informasjon innhentes samtidig.

×
Quantra™ 2.2 bryst tetthets måling software

Quantra™ 2.2 bryst tetthets måling software

En Ny Standard for Automatisert Bryst Tetthets Vurdering

Den nye Quantra 2.2 algoritmen er designet for å automatisk og reproduserbart bestemme tetthets kategorien til brystet, algoritmen karakteriseres av den unike bruken av  machine learning til analyse av kjertelvevets distribusjon og sammensetning. Algoritmen skiller seg fra tidligere Quantra versjoner (og andre leverandører), som kun skiller tetthetskategoriene fra hverandre basert på kjertelvevets prosentandel relatert til det totale bryst volumet. På denne måten følger den nye Quantra 2.2 algoritmen anbefalningene gitt av American College of Radiology vedrørende definisjonen av bryst tetthet som beskrevet i den siste utgaven av ACR BI-RADS Atlas.

×
ImageChecker® CAD software

ImageChecker® CAD software

Advansert Computer Aided Detection

ImageChecker CAD software identifiserer og markerer suspekte strukturer og mikroforkalkninger i mammografibildene og assisterer radiologene i tydningen. ImageChecker CAD fungerer med både konvensjonelle 2D bilder og med Hologic « s syntetiske 2D bilder.

×
SecurView® Arbeidsstasjon

SecurView® Arbeidsstasjon

Forbedre produktiviteten ved tydningen med de riktige verktøyene

SecurView arbeidsstasjon er utviklet basert på kravene og ønskene til radiologer som arbeider med mammografi. En avansert tilpasset arbeidsflyt og innovative bildeverktøy sikrer nøyaktig og effekiv tydning av  2D og 3D undersøkelser.

Arbeidsstasjonen er tilgjengelig med en 12 MP Barco Coronis Uniti  flatskjerm og er som standard utstyrt med en opplyst keypad som gir mulighet til å utføre vanlige handlinger og funksjoner ved hjep av snarveier. Dette minimerer bruk av musen.

Med den valgfrie Multi-Modality modulen, kan arbeidsstasjonen utstyres med en ekstra skjerm hvor blant annet relaterte MR og ultralyd bilder kan vises. Det er også mulig å utstyre arbeidsstasjonen med en Application Synchronization Interface. Denne mudulen gir integrasjon på området pasient synkronisering med de mest kjente PACS, RIS og rapporterings systemene.