Mobilrøntgen

×
DRX-Revolution Plus

DRX-Revolution Plus

Direktedigitalt mobilt røntgenapparat

Carestream DRX Revolution er et unikt, meget ergonomisk direktedigitalt mobilt røntgenapparat utviklet av radiografer for radiografer.

DRX Revolution er velegnet for bruk både i og utenfor radiologiske avdelinger. Systemet har32 kW generator og leveres med de samme trådløse detektorer som benyttes på Carestream DRX-Evolution Plus. DRX-Revolution er det systemet på markedet som når lengst med sentralstrålen vinkelrett mot gulvet om vi måler fra midten av maskinen. Dette er meget viktig for å dekke hele sengen slik at man slipper å flytte pasienten. Apparatet kan kjøres inn i rommet ved sengens fotende, armen strekkes ut og man kan stille inn til f.eks røntgen thorax i seng kun ved å vinkle røret.

Systemet har et logisk brukergrensesnitt, og en meget god bildekvalitet. Systemet levers med en integrert konsoll som kontrollerer både generatorfunksjoner og bilde-prosessering og en kraftig 32 kW generator som standard.

Takket være den integrerte ladestasjonen har brukeren alltid 2 ladede detektorbatterier for hånden, og det tomme batteriet kan enkelt settes tilbake i ladestasjonen. Bytte av detektorbatteriet er raskt og enkelt og forstyrrer ikke arbeidsflyten.

Ved hjelp av en rask og enkel tilkobling (for eksempel med ditt eksisterende ID-kort) er systemet slått på og umiddelbart klar for bruk.