Vakuumbiopsi

×
Brevera® biopsi system

Brevera® biopsi system

Få høyoppløselig direkte avbildning av vevsprøvene underveis i biopsiprosedyren

Brevera kombinerer avanserte vakuum biopsier og røntgendiagnostisk billedtakning i et kompakt og brukervennlig system. Biopsiene føres raskt og trygt til det integrerte røntgensystemet. Et røntgen bilde utføres umiddelbart for hver enkelt vevsprøve, dette gir verifikasjon av biopsiene i sann-tid. Brevera øker effektiviteten og optimerer arbeidsflyten, noe som bidrar til en nøyaktig og pasientvennlig prosedyre.

×
Eviva® biopsi system

Eviva® biopsi system

Fører bryst biopsier til en høyere standard

En prosedyre med Eviva biopsi system utføres raskt og effektivt. Biopsi modulen drives av lufttrykk, dette bidrar til en stille utførelse for å bedre opplevelsen for pasientene og personalet. Med en 4.5-sekunders biopsi syklus, tilbyr dette lukkede vakuum biopsi systemet en rask prosedyre hvor vevsprøvene på en hygienisk måte føres til oppsamlingskammeret.

Under biopsi syklusen skylles biopsihulrommet med fysiologisk saltvann, lokal anestesi kan administreres automatisk via en patentert y-ventil.

×
Bryst Biopsi Markører

Bryst Biopsi Markører

Pålitelig markering, gjenkjennelige markører

For en pålitelig markering av lesjoner og biopsi lokalisasjoner er gjenkjennbare markører en nødvendighet.

De SecurMark ® bestaat uit een permanente titanium marker in een oplosbaar netje. SecurMark ® markørene består av en permanent titanium markør i et bio-absorpabelt nett. Dette reduserer risikoen for migrering og gir god synlighet ved ultralyd opp til 3 uker etter innsettelsen.

De TriMark ® markers zijn eveneens van titanium en beschikbaar in een tweetal vormen. TriMark ® markørene består også av titanium og er tilgjengelige i to former.

×
LOCalizer™

LOCalizer™

Radioaktivitets-fri enkelhet

LOCalizer gir millimeter-nøyaktig presisjon for markør veiledede operasjoner uten begrensningene lokaliseringsmetoder møter. LOCalizer er basert på påvist radiofrekvens identifikasjonsteknologi ved å benytte en liten RFID-tag. RFID-tagen kan plasseres brystvevet opptil 30 dager før kirurgi.
Under operasjonen blir RFID-tagen sporet ved hjelp av den praktiske LOCalizer-leseren med et måleområde på 60 mm, deretter benyttes en tynn steril engangsprobe med en rekkevidde på 30 mm for presis lokalisering. I tilfelle der det benyttes flere RFID-tager identifiseres disse individuelt av de unike ID-numrene.

LOCalizer forstyrrer ikke andre instrumenter i operasjons rommet. RFID-tagen er tydelig synlig ved mammografi, ultralyd og MR.