Nyhet: Canon Aplio i-series Prism Edition

Canon Medical Aplio PRISM System Range i700 i800 i900

Nå tilbyr vi Canons toppmodell i ny og forbedret drakt

I sommer introduserte Canon Medical en helt ny versjon av deres populære Aplio i-serie, som de har gitt navnet Prism Edition. Nå er de nye ultralydapparatene tilgjengelige for bestilling hos Tromp Medical.

Tromp Medical har et langt og godt samarbeid med produsenten Canon Medical, og deres Aplio i-serie inneholder noen av våre mest populære apparater innen ultralyddiagnostikk.

Nå har Canon lansert et helt nytt ultralydapparat – en ny og oppgradert versjon av deres toppmodell – med AI-assisterte måleverktøy for en rekke applikasjoner, og sterkt forbedret bildeprosesseringsteknologi.

– Det nye apparat gjør at vi kan vise klarere bilder, med større dybde og med enda høyere kvalitet på probene. I tillegg får vi utvidet probefunksjonalitet og høyere framerate for en bedre arbeidsflyt, forteller Dan Vegard Pedersen, salgsleder for ultralyd i Tromp Medical.

Se Canon Medicals presentasjon av Aplio i-series Prism Edition:

Smarte algoritmer og AI-teknologi

En av de viktigste forbedringene i Canons nye apparat er implementeringen av kunstig intelligens og maskinlæring. Apparatets utseende har riktignok også fått en oppdatering, men det er de intelligente, fremtidsrettede teknologiene som står for det virkelige løftet fra forrige versjon.

Smarte, AI-drevne algoritmer kan hjelpe deg med å få en enkel og strømlinjeformet arbeidsflyt, levere raske og nøyaktige resultater og skape en mer personalisert behandling for pasientene dine.

Aplio i-series Prism Edition tilbyr et bredt spekter av fleksible, AI-assisterte produktivitets- og bildefunksjoner som lar deg optimalisere hvordan systemet opererer og tilpasse det til dine spesifikke behov.

Noen av AI-teknologiene Aplio i-series Prism Edition tilbyr er:

  • Smart Area Indication-applikasjoner drevet av Deep Learning, som hjelper deg med identifisere standard anatomiske visninger.
  • Smarte algoritmer som automatisk identifiser anatomisk struktur
  • Null-klikk-målinger og automatisk deteksjon drevet av kunstig intelligens, som bedrer arbeidsflyt og effektivitet

 

Canon Aplio PRISM System i900 side - Tromp Medical

Tilbyr bedre bildekvalitet og høyere framerate

Foruten den effektive bruken av AI og maskinlæring, tar Canon Medicals nye ultralydapparat også store skritt når det kommer til bildeprosesseringsteknologi.

Apparatet benytter seg av fjerde generasjon suveren mikrovaskulær bildebehandling (SMI), med en unik doppler-teknologi. Dette utvider rekkevidden av synlig blodgjennomstrømming, og gjør at du nå kan få gode bilder med lite støy og god følsomhet, selv ved svært lav gjennomstrømning.

Shear wave-teknologi på opptil 700 kps (kilopascal) gjør at Aplio i-series Prism Edition også er suverent i undersøkelser og vurderinger av senevev.

– I tillegg introduserer Canon nå Aplio i-beam+, som er en videreutvikling av deres velkjente i-beam-teknologi. Denne nye arkitekturen muliggjør blant annet bedre bildekvalitet og høyere framerate i B-mode, noe som gir deg en bedre visualisering av den underliggende anatomien, kommenterer Pedersen.

Førsteklasses utstyr fra en pålitelig partner

Ved å velge Canon Medicals nye toppmodell gjennom Tromp Medical får du ikke bare et av de beste ultralydapparatene på markedet – du får også en dedikert partner som garanterer tett og god oppfølging, samt rask hjelp dersom det skulle oppstå utfordringer.

Med over 27 års erfaring og ekspertise er Tromp Medical en pålitelig sparringspartner for profesjonelle aktører som benytter seg av ultralyddiagnostikk. Vi støtter og hjelper deg fra A til Å, og sikrer kontinuitet, driftssikkerhet og kvalitet på en bærekraftig måte.

– Vårt mål er alltid å overskride forventningene til våre kunder, konstaterer Dan Vegard Pedersen.

Er du jakt etter en pålitelig partner på medisinsk bildediagnostikk?
Send oss en epost!